راهنمای چندرسانه ای COVID-19 و دیابت
امروزه استفاده از وسایل الکترونیکی مانند موبایل، تبلت و کامپیوتر جزئی جداناپذیر از زندگی روزمره هستند و ارائه محتوای اطلاعاتی و آموزشی چندرسانه ای در این ابزارها سبب تسهیل و صرفه جویی در زمان یادگیری مخاطبین خواهد شد. همچنین استفاده از محتواهای تعاملی باعث جذابیت و کاربرپسند شدن محتوا و در نتیجه مشارکت فعال خوانندگان شده و به ایجاد جذابیت در یادگیری و درک بهتر مطلب کمک می کند. محتوای حاضر راهنمای چندرسانه ای در راستای اطلاع رسانی آموزشی در اتباط با کرونا و دیابت و همچنین برخی مسائل دیگر می باشد که توسط پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران و با همکاری شرکت مهندسی فرآیدا در فرمت کتاب الکترونیکی ePUB3 به شکل چندرسانه ای و تعاملی آماده شده است.امروزه استفاده از وسایل الکترونیکی مانند موبایل، تبلت و کامپیوتر جزئی جداناپذیر از زندگی روزمره هستند و ارائه محتوای اطلاعاتی و آموزشی چندرسانه ای در این ابزارها سبب تسهیل و صرفه جویی در زمان یادگیری مخاطبین خواهد شد. همچنین استفاده از محتواهای تعاملی باعث جذابیت و کاربرپسند شدن محتوا و در نتیجه مشارکت فعال خوانندگان شده و به ایجاد جذابیت در یادگیری و درک بهتر مطلب کمک می کند. محتوای حاضر راهنمای چندرسانه ای در راستای اطلاع رسانی آموزشی در اتباط با کرونا و دیابت و همچنین برخی مسائل دیگر می باشد که توسط پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران و با همکاری شرکت مهندسی فرآیدا در فرمت کتاب الکترونیکی ePUB3 به شکل چندرسانه ای و تعاملی آماده شده است.
قالب کتاب
رایگان
همه نظرها
میانگین امتیازها
برای فیلتر نظرها، یک ردیف از پایین انتخاب کنید
0
0
0
0
0
0
مجموع
میانگین امتیاز کاربران
نظرهای این کتاب
نظرتان را با دیگر خوانندگان به اشتراک بگذارید
اطلاعات بیشتر
توضیحات کتاب راهنمای چندرسانه ای COVID-19 و دیابت
امروزه استفاده از وسایل الکترونیکی مانند موبایل، تبلت و کامپیوتر جزئی جداناپذیر از زندگی روزمره هستند و ارائه محتوای اطلاعاتی و آموزشی چندرسانه ای در این ابزارها سبب تسهیل و صرفه جویی در زمان یادگیری
اطلاعات بیشتر
تاریخ انتشار
06 آذر، 1401
درباره نویسندگان
پژوهشگاه علوم غدد و متابوليسم دانشگاه علوم پزشكی تهران كار خود را از سال 1372 در زمينه علوم پايه و بالینی در بيمارستان دكتر شريعتی تهران آغاز نمود. اين پژوهشگاه از سال 1379 به عنوان قطب علمی پژوهشی غدد درونريز و متابوليسم شناخته و در فروردین 1389 نیز پس از 8 سال متوالی کسب رتبه برتر مراکز پژوهشی، طی حکمی از سوی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به پژوهشکده علوم غدد ارتقاء یافت. در تداوم این فعالیت ها و با تلاش بی وقفه اساتید، مدیران، پژوهشگران و کارشناسان، این پژوهشکده در سال 1391 به پژوهشگاه ارتقاء یافت. پژوهشگاه در سال 1385 به عنوان همكار سازمان بهداشت جهانی برگزيده شد.
پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران
فهرست مطالب
کتابهای پیشنهادی
بر اساس کتاب هایی که پسندیده یا خوانده اید